B2B acquisitie

Met jouw diensten of producten richt je je op de zakelijke markt. Het is belangrijk dat jij of je accountmanagers bij voldoende prospects aan tafel zitten om de commerciële doelstellingen waar te maken. Wat je in de praktijk merkt is dat er vaak geen tijd en ruimte is om de hele dag zakelijke telefonische afspraken te genereren voor het sales personeel en wordt acquisitie als lastig ervaren. Hierdoor worden kansen gemist.

Ik, Monique Schaafsma- Oosthoek, oprichter van Business Calls, ben specialist in B2B acquisitie en genereer leads en afspraken op het juiste niveau. Zo help ik jou uiteindelijk meer te verkopen.

Telefonische acquisitie is een specialiteit.

Bellen is een heel andere contactwijze dan bij een klant aan tafel zitten. Een succesvol leadgeneratie-traject begint met een gedegen voorbereiding. Daarnaast is een senior telemarketeer , zoals ik, van essentiële waarde voor succes.

Business Calls zorgt voor meer omzet!

Het starten van een telemarketingcampagne moet altijd een concreet doel bieden. Het uiteindelijke doel is vaak meer omzet. Dat is ook het doel dat Business Calls voor ogen houdt: meer omzet voor jou! Een gedegen aanpak, in combinatie met de inzet van een ervaren en gemotiveerde Business Calls Telemarketeer levert je dit resultaat: meer omzet!